Om oss

Vi har mer enn 6 år erfaring i Norge innenfor salg av forskjellige typer salgsvogner for ulike matsalg: Grillvogn, Thaivogn, Salgsvogn, Pastavogn, BBQvogn, Pølsevogn, Fiskevogn, Takovogn, Pizzavogn, Kaffevogn, Smultringvogn og mange mer.

Samt tilbyr vi dekorering av salgsvogner! Alle varianter, alle fasonger, alle typer dekor. I tillegg tilbyr vi forskjellig typer CE-sertifisert profesjonelt storkjøkken utstyr. For deg som kunde vet vi at det er viktig at du får råd og veiledning du kan stole på.

Vi samarbeider tett med våre leverandører i Europa for å sikre førsteklasses produksjon og korte leveringstider gjennom kontroll av hele produksjon og leveringsprosessen.

Vi gir våre tilhengere en toårig granti. Les mer om garantibetingelser her.

Kontakt oss for en uforpliktet prat!


På Finn.no finner du alltid tilbud på et utvalg av våre salgsvogner. Husk at alle våre produkter er garantert ekte og kommer fra autoriserte fabrikker.

Vi tilbyr salgsvogner for ethvert behov, forskjellige størrelser og ulike matsalg: Grillvogn, Thaivogn, Salgsvogn, Pastavogn, BBQvogn, Pølsevogn, Fiskevogn, Takovogn, Pizzavogn, Kaffevogn, Smultringvogn.


Be om tilbud
Hvorfor du bør velge oss:
  • Salgsvogner kontrollert og godkjent av Statens vegvesen
  • Produsert etter Mattilsynet standardene
  • Samsvarserklæring/sluttkontroll - godkjent elektrisk installasjon
  • CE-merket utstyr
  • Produksjon etter deres mål og ønsker
  • Garanti
Er du på jakt etter nye salgsvogn? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg!


Kontaktskjema